... mert választani kell

Elvtársak! Ilyen lesz az új rend!

2017/07/23. - írta: Válasszunk

Nagyot megy az Interneten a fenti videó. Csak éppen egyetlen egy dologról feledkezik meg mindenki: A probléma nem egyedi. És várható volt, és sajnos az a várható, hogy még több lesz. Még több lesz, hiszen nem ok nélkül történt ez. 

2006-ot írtunk. Ott volt a tévészékház ostroma. Sok békés után egy kirívóan erőszakos tüntetés. Nem szánalmas hülyegyerekek semmit sem számító ellentüntetése, hanem maga az igazi nagy tiltakozás lett erőszakos. Ha akkor politikai érdekből hovatartozásból valaki tűrte a rongálást, erőszakot akkor tudnia kellett: idővel a másik oldal is az erőszakhoz fog nyúlni. Azóta repül a festék, olykor magánterületere is. Vagy bármi más amivel időnként plakátot lehet rongálni. 

Sokan voltunk úgy, hogy mi vagyunk a békés többség. És arra is rámutattunk a választás előtt mely beszédek jelezték azt, hogy Gyurcsány ott kampány üzemmódban van. Balatonőszöd nem lepett meg minket, még azt is hittük, hogy az az igazság. Szerettük a hazánkat, a városunkat, és nem akartunk az utcán erőszakot látni csak azért, mert a kampányban ritkán mondanak igazat. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy ez megváltozzon. A balhés csürhét ünneplő csoportra tolták rá, és sokan jelezték azt, nem csak összetolni, hanem összemosni is akarták ezeket a csoportokat. 

Kiderült nem volt terv a kormányzáshoz, sok megoldás rombolás volt, és amikor kiderült, hogy Gyurcsány nem tudta irányítani az országot, hosszú időn át maradt. Szemben azzal, amit Balatonőszödön mondott. A "lehet, hogy igazságbeszéd" magyarázat helyét hamar átvette az, hogy vagy inkább egy minden eddiginél gyomorforgatóbb hazugság. Azóta tudjuk, hogy mondjuk Gyurcsány Ferenc és csapata számára az emberi jogoknak az a része ami a törvény egyenlő védelmét írja elő könnyen zárójelbe tehető azzal: kivéve, ha egyenlőbb vagy. És akkor vagy egyenlőbb, ha érzelmekre, "jaj szegény" iránya építve szavazatot lehet szerezni ezzel. Ha sokak kedvenc Ferije ezzel tudja megszerezni vagy megtartani a pozíciót, amiről esze ágában sincs lemondani, akkor sem, ha semmi értelmeset nem tud tenni. 

És az is sokak eszébe jutott, hogy bizony azoknak volt a legkevesebb oka balhézni akik számára a beszéd mondanivalója nem volt igazán meglepő.És a jobboldallal össze kellett tolni a balhés brigádot, akikről azért eszünkbe juthatott akkor is sok baloldali tüntetés mondjuk a G8 ellen, vagy a párizsi zavargások vagy más hasonló megmozdulás. Sokszor balról. 

A következményeket ismerjük. FIDESZ kétharmad. Ami mögött a szavazók többsége nem FIDESZes, csak éppen kimondja: A baloldali felhozatalnál egy kicsit kevésbé rossz. Mert ugyan ezek is sok gyalázatos dolgot megtesznek,de program és ideológia szinten nem dobják ki a törvény egyenlő védelmét. Piszok sok gonoszságot megtesznek, és igen a sajtó is kap durva verbális támadásokat, de nem mondják ki, hogy a másik oldal nem sajtó csak X szócső, zárójelbe téve a sajtószabadság maradékát is. És nem mondják azt, hogy a szólásszabadság egy olyan eszme amit más érzékenységének, a politikai korrektségnek kellene alárendelni. Persze gyűlöletet kelteni ettől még mindkét oldal szokott.

A gond csak az, hogy aki az árok túloldalára került át, az némi összehasonlítási alappal is rendelkezik. És amikor a birkatürelme, hogy nem üt vissza, mellett megkapja a FIDESZ birka jelzőt, sokszor lehülyézik azok akik elárulták, és akik által nem hagyja magát még egyszer átverni? Sejthető, hogy eme hazájukat szerető emberek nem a lábukkal szavaztak, hanem a voksukkal, de egyszer elfogy a türelmük, és akkor az öklükkel fognak. 

Nem olvasom a Pesti Srácokat. Nem azért, mert karaktergyilkosságokat követnek el. Azt a PC nevében, a másik szavát kiforgatva a másik oldal is megteszi. Nem azért, mert nem mond igazat. Nem azért, mert szakmaitlan. Hanem azért, mert ezek mellett az illúzió amit felépít, az sem hiteles. Az Index legalább elhiteti velem, hogy őket zavarja, ha a személyes adatok védelme nem felel meg az alapvető elvárásoknak. Elhiszem, hogy őket is zavarja, ha nincs megfelelő TLS / SSL / HTTPS egy oldalon. Azután ránézek a blog.hu-ra. Az érzékeny adatokat itt is HTTPS nélkül küldjük el. Sokan pedig kávézókból vagy más helyekről blogolnak, így a titkosítás nélküli kapcsolat és a nyílt WiFi együtt gyilkos kombinációt jelent. 

És azzal együtt, hogy tudom, hogy milyen lapot olvasok a hírek többsége megvan és lehet tájékozódni. A hitelesség, a normalitás maszkja és a hírek majdnem teljes spektruma megfelel. Más azt mondaná az Index ezért vagy azért elég ahhoz, hogy ne szórakozzon, ne tájékozódjon, hanem a haját tépje. A legtöbb ügy híre így is úgy is eljut hozzá a kormánypárti médiából, és ha ott vak dicséret is van csak, a sorok között olvasva ott is lehet tájékozódni. És persze alternatíva még az MNO vagy sok más szócső. Csak tudnunk kell milyen színű az üveg amin át bemutatják a híreket. 

De amikor újságírónővel szemben ment a fizikai- és verbális erőszak hamar jeleztem: nem jó ez így. Amikor Botka ilyen helyzetben valakikre azt mondja azok nem részei a sajtónak, akkor az baromira veszélyes. Hiszen a hasonló erőszak, az ezzel való megfélemlítés, nyomásgyakorlás előtt nyitja meg a terepet. Éppen így volt borzasztóan veszélyes a Momentum vállalhatatlan akciója az Origo kapcsán. Ezekkel azt is jelezték: tőlük nem csak túlkapás, aránytalanság a sajtószabadság korlátozása, hanem a sajtószabadságot bármikor zárójelbe teszik. Lőn csoda: ez megerősíti a FIDESZ a kisebbik rossz tábor véleményét. 

Ha nem akarja valaki elmondani a véleményét, nem nyilatkozik, egyre kevésbé van párbeszéd. De egyre többször van sípszó. Nem véleményt mond valaki, csak megakadályozza, hogy a másik elmondja a véleményét. Ennyit a szólásszabadságról. Ez is az agresszió egy formája, mint a "ki nem sajtó" típusú kirekesztés, és a sajtó elleni erőszakot relativizáló MSZPs kettős beszéd is. Ha az erőszak a norma, akkor előbb-utóbb a kormánypártiak is ütni, rángatni, festéket dobálni, rongálni fognak, és az bizony fájni fog. 

Az aki eddig azt hitte, a róla alkotott negatív vélemény is halálos bűn, mert ugye legyünk vele szemben marhára PCk, legyen biztonságos tere, és ha kritika éri akkor felmutathat egy kártyát, hogy milyen közösséghez tartozik, és így elvárja, hogy őt szellő se érje, annak baromira fog fájni amikor a másik oldal felé is viszonozza a rángatást, a gyomrost, és addigra rugdosás és sok más is benne lehet. 

Az első 2 aki visszaüt még bocsánatot kér, mert nála, náluk, nálunk ezt nem így szokás. De a harmadik már azt látja, erre van példa és nem csak nála provokálták ki. A 10. pedig már teljesen normálisnak fogja tartani a dolgot és azt nézi hogy lehetne a visszaütés, rángatás, stb. hatékonyabb. 

Vagy kimondjuk, hogy az érvekkel alátámasztható vélemény kimondásán túli agressziónak nincs helye a közbeszédbe, és a sípot, a festéket, az újságíró megrángatását, az ottani verést (szintén nő ellen) is elítéljük, vagy az agresszió lesz a norma. És azt aki úgy dönt ő síppal belefolytja a másikba a szót, mert a másik szólásszabadsághoz való joga olyan jog amit ő megtaposhat, azt majd az emberi méltósághoz való jogával együtt szépen megtépik és megtapossák. Ez a kétféle út van. Lehet választani. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3612682445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2017.07.24. 07:56:15

Arról nem beszélve, hogy most ugyan sír az ellenzék, hogy jaj, nincs sajtószabadság, miközben övék az index, a hvg, a 444, az ATV, a HírTV ami hirtelen az eszembe jut, és közben gyakorlatilag bármikor alapíthatnak úgy írott vagy elektronikus sajtót - ez kis hazánkban csak pénz kérdés, és aki elhiszi hogy a privatizáció és a háromszoros áron épült autópálya és más finomságok után nincs pénz az ellenzéknél, az finoman szólva is kissé naiv. Más kérdés, hogy minek üzemeltessek médiát, ha amúgy sincs mit mondanom...

Amúgy érdekes módon, a 90-es években, amikor a jobboldali médiát két alig olvasott újság jelentette, miközben a túloldalon ott volt szinte a teljes írott és a teljes elektronikus média, a sok liberális szabadságharcos egyikében sem merült fel, hogy ez nincs így teljesen jól.

khell 2017.07.24. 08:03:54

Nagyon korrekt irás.

hidroponi 2017.07.24. 08:11:10

@midnight coder: fidota! a 90-es evekben es egeszen 2010-ig az aktualis hatalom minden oldal szamara biztositott vmi bevetelt azzal hogy az allami hirdeteseket nem csak a sajat lapjaiban jelentette meg!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.07.24. 08:21:23

Elvtársak 2018-ban megmutathatjátok, mennyien vagytok... megint XD

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.07.24. 08:26:13

Egyébként arról is írsz majd, hogy a hajhúzó embernek törölni kellett magát az FB-ról, mert a demokraták életveszélyesen fenyegették felakasztással, felkoncolással, kivégzéssel?
Lesz erről címlapos cikked?
Vagy ez így teljesen rendben van? Legközelebb, ha titkon arra gondolok, hogy a Fidesznél nincs jobb párt, akkor azért is járjon akasztás? Mert ti demokraták vagytok?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.07.24. 08:27:44

A füttyögő (mondanivalójú) lány, pedig most egy hős lett, akitől Orbán reszket, és holnap gyáván lemond. Ugye?

Amocsok2 2017.07.24. 08:28:57

Gyönyörű csúsztatások! Külön gratula, ahogy a sípolást egy kalap alá veszed a fizikai erőszakkal. Sokakat meg fog győzni.

is 2017.07.24. 08:35:20

Mindig erdeklodesse olvasom a 2010-es FIDESZ szavazok levezeteseit, mert mindig erdekes megtalalni, hogy hol an az a par pont, amiben hazudniuk kell magknak, hogy kijojjon az egyenlet. 90%-ban vilagos, ertelmes levezetes, polgari, nyitott hozzaallas. Ja, meg10% elhallgatas, tagadas, vakfolt. Namost az ilyen 90%-os modellek sajnos a kukat erik, mert hazugsagra hiaba is epitesz magadnak modellt. A tukorrel beszeld meg.

Mik itt a hzugsagok:
- Szandekosan ratoltak a csurhet a FIDESZes tomegre, es meg ossze is mossak oket.
- Gyurcsany alatt nem volt meg az egyenlo jog, de a FIDESZ alatt megvan. Csak naponta van hir az ellenekzojerol.
- A FIDESZes media nem tapossa foldbe az ellenzekieket. Ja, szavakban nem. Na de tettekben? Ja, arrol egy szo sincs.

Az agresszio ellen felszolalni, az egy dolog, es azzal en is messzemenokig egyetertek. A FIDESZt jobbnak tartani, mint a masik oldalt, mikozben a sajat szemedbe hazudsz, hogy kijojjon a gondolatmeneted, az nagyon szanalmas.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 08:56:06

Sorosék csúnyán elbukták ezt a csatát: hibát követtek el drogos lány odaküldésével. Ráadásul a közönség reakciója is túl lanyha volt. Most meg a lány is rádöbbent, hogy bábu volt.

Fejek fognak hullani ezért a Soros Alapítványnál.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 08:57:34

Ettől egyszerűbb a helyzet.

A balfasz egykori Milla vezető, Juhász Petya hiteltelenné tette az akkor még valóban több százezres facebookos tömeget, és teljes értékben erodálta atagság létszámát 10 fő alá.

Mára egyedül maradt, mérhetetlen támogatással egy Együtt nevű formációban, ahol a társa Gyurcsány egykori talpnyalója, csicskása, bizonyos Szigetvári nevű.

Mivel a süllyesztőben nem hajlandó eltűnni ő se, így egy füttyögő, és plakáttépkedő csürhét verbuvált magának, hogy bekerüljön a hírekbe.

Azért megvan a haszna ennek is. Megtudtuk hogy büntetlenül tépkedhetünk plakátokat, és fütyülhetünk a másként gondolkodók fülébe.

Meg is fogjuk tenni mi is, pont ugyanezt ha eljön az idő !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 08:59:12

@is:

Gyurcsány beazonosíthatatlan karhatalmistákkal veretett egy több tízezeres tömeget (index becslés 40 ezer). A legvéresebb diktátorok is megírigyelhetnék, és azt is ahogy a magadfajta ballib agyhalottak az erőszak pártjára álltok, ha a komcsik leszármozattai követnek el vérengzést!

2017.07.24. 09:00:18

Poszterkém, egy ilyen szaros pofájú fideSStroll hogy mer e témában egyáltalán megszólalni? Inkább szégyenkezve kussolhatnál.

2017.07.24. 09:01:12

@Ballib cenzúrázók réme 25: ez hazugság. Jól fizetnek a náci párt kasszajából?

2017.07.24. 09:02:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: már most sitten lenne a helyed pár kiéhezett kancigany közé zárva.

2017.07.24. 09:03:23

@khell: lófaszt korrekt. Pont olyan, mint amilyet a fideSS propagandaosztálya megrendelt.

alfacharlybravo 2017.07.24. 09:16:27

@wmiki: Név telefonszám meg adatok a kommentekben? Nagyon dicséretes.

jazzmix 2017.07.24. 09:17:19

Mocskos fideszkutyák vonyítva fogtok megdögleni!!!

Thunder_th 2017.07.24. 09:17:59

Aranyos relativizálás a poszt. Van benne igazság, csak olyan helyekre tesz egyenlőségjelet, ahova nem kellene. Ugyanis az történt, hogy a romániai gyűlöletfesztiválon a magyarokért, az egyetlen szavát felemelő igazi magyar ember egy 40 kilós nő volt. Akit ezért a földre rántottak a hajánál fogva. Aztán megmagyarázzák, hogy beült az ellenfél szurkolói közé és ott természetes, hogy megverik. Csodálom a románok toleranciáját, hogy a Romániában megrendezett fideszfesztiválon, a szurkolótáborukba beült idegen szurkolókat nem rángatták le hajuknál fogva a földre. Látszik, hogy társadalmilag már ők is sokkal előrébb tartanak a fidesz huszároknál.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 09:20:26

@hullajelölt88:

Pontosan ismerem a Gyurcsanyista agyhalottak lelkivilágát, és azt is tudom róluk, hogy minden másként gondolkodót börtönbe záratnának szívük szerint.

De azért köszi a megerősítést !

de let e ... 2017.07.24. 09:23:04

@wmiki: Azért kérdezd már meg azt a faszfejet , hogy miért támadt a sípoló csajra ? Mert ugye ez testi sértés azaz bűncselekmény és alkotmányos alapjog gyakorlásának az akadályozása , ami szintén bűncselekmény , mert a csávó nem tartozott a rendezvényt biztosító személyzethez . Meg ugye az a csecsen migráns meg a többi csecsen fenyegette halálosan a magyar gyereket , bocsánatkérést kierőszakolva , a rendőrség , titkosszolgálat mit lépett ? Semmit ... pedig másnap az egész mocsok bandát Záhonynál ki kellett volna dobni az országból .

alfacharlybravo 2017.07.24. 09:23:08

@is: Hmmm, így torzul a világ az érzelmek segítségével. A két féltestvér nagyon szenvedélyes típus. Johannát (felsőfokú ivrit nyelvvizsgája van és hivatásos aktivista) a vezér aktivistát azért már szakorvoshoz kénne vinni. A kis fütyülős aktivista sem nézett ki kerek százasnak. Ez a pipogya Fidesz eltűri a drogos szakállas majmok parádéját, bezzeg Gyurcsány, akinek hálásak vagyunk jól jött a felszerelés a Röszkei csatában.

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.07.24. 09:25:49

Ha eddig azt hitte a Soros bérenc ellenzék hogy Orbán Viktor majd Ludast olvasva várja meg hogy a hatalmát megdönteni kívánó nemzetközi és norvég világméretü összeesküvés célt érjen, hát az akor most érthet a szóból!

A polgári oldalunknak megvan már a védőhadserege, akik eszen állnak a harcra nem csak a választási irodáknál, nem csak a határon a migránsokkal szemben és nem csak a Fidesz rendezvényeken. Hanem az utcán, a liberális ellenzék ellen is és nem félnek majd akár fegyverrel is megvédeni a nemzetet az ősszel kirobbanó fegyveres ballib ellenforradalmaktól.

Ez a norvég álcivil csaj megköszönheti Orbán Viktornak hogy most ilyen finom elbánást kapott, de ahogy Orbán Viktor a beszédében megígérte a magyar népnek: lesz még itt nagyon kemény leszámolás az ellenzékkel meg a civilekkel! Ezt minden nemzetben gondolkodó magyar csak helyeselni tudja.

JELENTKEZZETEK ÖNKÉNTES KARHATALMISTÁNAK ORBÁN VIKTOR POLGÁRI KÖREIBE, HOGY ÖSSSZEL EGYÜTT TUDJUK MAJD MEGVÉDENI A HATALMÁT AZ UTCÁN IS AZ ELLENFORRADALMÁROKTÓL!

Eugene Victor Tooms 2017.07.24. 09:34:47

Ez az b+! Öljétek csak egymást, ostoba fehérek!

Hmmm... 2017.07.24. 09:45:16

A blogíró mondja: "ránézek a blog.hu-ra. Az érzékeny adatokat itt is HTTPS nélkül küldjük el"

Konkrétabban mivel látsz gondot?

sure_shot 2017.07.24. 09:52:50

Összecsukható ruhaszárító, közepes méretű kutyának való kutyaház, 25 m feles kerti locsolótömlő és 6 doboz 1000 darabos kiszerelésű fagylattölcsér eladó, vagy cserélhető piskótakészítő gépre esetleg tyúkszemtapaszra.

ben2 2017.07.24. 09:58:02

@is:

"Gyurcsany alatt nem volt meg az egyenlo jog, de a FIDESZ alatt megvan. Csak naponta van hir az ellenekzojerol. "

Pontosabban naponta _rágalmaznak_ az ellenkezőjével. Nagy különbség.

Amúgy meséld már el, a Fidesz kormányzása alatt hány ellenzéki parlamenti képviselőt vertek félholtra azonosítószámmal nem rendelkező rendőrök _azután_, hogy igazolta magát?

ben2 2017.07.24. 10:05:59

@Thunder_th:

1. Milyen gyűlöletfesztivál? Jah hogy ti gyűlölitek... így már érthető.
2. Az az "igaz magyar ember 40 kilós nő" azért ment oda, hogy provokáljon, ahogy a festékdobáló agyhalott hipszter hülyegyerek is.
3. A nőt a biztonsági őrök _kimenekítették_, amilyen gyorsan csak lehetett. Ehhez képest pl. Gyurcsányék a rendőrökkel vitették el azt az egy darab embert, aki csendben, mindössze egy molino feltartásával tiltakozott Gyurcsány ellen. Az egyik a karhatalmat az ellenvélemény _megvédésére_ a másik az elhalgattatására használta, persze nálatok mégis az utóbbi a demokrata.

Eugene Victor Tooms 2017.07.24. 10:06:36

@ben2: majd ha viktorka is akkora szarban lesz, mint ferike volt 2006-ban, ő is veretni, lövetni fog, hogy mentse a hatalmát. Két kiszes geci, egyik se jobb semmivel. Vityának talán profibbak az orvosai és jobb gyógyszereket szed.

Thunder_th 2017.07.24. 10:12:28

@ben2:
1.Nem
2.Nem
3.Gyurcsányt leszarom, viszont ha hozzám szólsz, akkor ne többes számban beszélj, hanem e/2-ben agyhalott. Vagy ti birkák csak csoportban gondolkoztok?

AK76 2017.07.24. 10:13:02

@hidroponi: Nagyonhülye! Meséld már el hány fajta ellenzéki /jobboldali,konzervatív/ médiafelület létezett a kilencvenes évektől 2010-ig,amit a látszat kedvéért dotálnia kellett a balliberális hatalomnak!...Viccesnek hiszed magad idióta,kéttucat balliberós szarkupacra jutott féltucat konzerv felület,a Magyar Nemzetet banolták az összes állami intézménynél,a netes platformok jelentéktelenek voltak,ésatöbbi...Ennek vége,szoktasd magad a gondolathoz.

Lajos Csánó 2017.07.24. 10:31:20

@midnight coder: Nagyon egyoldalú vagy!Nézd meg a sokkal többe kerülő autópályákat(példa csak a Békéscsabai) Teljesen sík terület 3.6 milliárd/ km!,nem beszélve a 3,2 milliárdért épített vasutat!

látjátok feleim szümtükkel 2017.07.24. 10:34:39

Nu! Ezt rágjátok.

"...Felhívjuk a társadalmi élet és a magyar média minden szereplőjét, hogy hadüzenetek sugározása helyett korrekt tájékoztatással segítsék munkánkat.""

Olvasható itt: sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-zsarolassal-kenyszeritik-husegeskure-a-korhazigazgatokat/326787/

Aki tüzet(farkast ) kiált, előbb utóbb maga ég meg/le.

Proud Mary 2017.07.24. 10:38:12

@is: semmilyen hír nincs az ellenkezőjéről, ti picsogtok soros blogokon. de az meg nem hír, hanem vélemény

Proud Mary 2017.07.24. 10:48:50

@hullajelölt88: te meg kereshetnél munkát, kevesebbet rontanád a levegőt és valami értéket is termelnél. mert jelenleg belőled csak a szar ömlik

@de let e ...: igaz, h a rasztagyerek teljesen mást mondott, dehát ő volt ott, te nem, de biztos szarul tudja

Mi0 2017.07.24. 11:21:18

@wmiki: Érdekes hogy beszart szegény, egy lánnyal szemben még baromi bátor volt.

látjátok feleim szümtükkel 2017.07.24. 11:22:58

@ben2:

Gyere el egy rendezvényre, oszt majd téged is kimenekítünk. Hátracsavart kézzel.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 11:29:42

@Thunder_th:

Gyurcsnyista seggnyaló vagy, aki a füttyös csürhét szervező Juhász spanja.

Meg fogjátok kapni ti is a füttyszót a pofátokba, meg a plakátjaitok letépkedését is.

Ha azt hitted hogy csak a ballibeknek van joga parasztnak lenni, és más rendezvényét tönkre baszni, akkor nagyon tévedsz !

sakkosfx 2017.07.24. 11:51:55

Az már világos, hogy emberségük nincsen a fideszeseknek! Csak nézték és hagyták had csavargassa a kezét a nőnek! Sőt helyeselték is! Hát emberek az ilyenek? E szerint vannak emberek és fideszesek! És amikor erőszakot alkalmaz valaki, vegye figyelembe ez két irányú út!

sakkosfx 2017.07.24. 11:54:41

Fidesz és Mszp közt nincs különbség! Mind kettő hajlamos az erőszakra!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.07.24. 12:15:25

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:

nem félsz, hogy egyszer:

A: beperelnek
B: seggberúgnak?

amúgy, hogy ki hogy válaszol a "provokációra" (anyád...) az jórészt intelligencia kérdése, az meg nektek pont annyi van, amennyi látszik...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.07.24. 12:17:44

@wmiki:

Igazságot a Hajhúzó Embernek!

de minimum egy tanácsadói posztot. a helyettes államtitkársággal várjunk picit, amíg elülnek a Soros-média keltette hullámok...

feketeesfeher 2017.07.24. 12:20:31

A fidesz 8769-ik miért mindíg a másik a hibás nyilatkozatát olvashattuk.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2017.07.24. 12:30:15

@is: Nem nyert.

- Szandekosan ratoltak a csurhet a FIDESZes tomegre, es meg ossze is mossak oket.

1. A rendőrség pontosan látta mi hol van, milyen rendezvényeket biztosít.
2. Megvolt a megfelelő oszlatási útvonal, szakmai szempontból csak azt lett volna szabad választani.
3. A Gyurcsányi média a sérültek (és az érintett politikusok) panaszait egyáltalán nem különítette el a tankot beindítókról való beszámolóról.

Tudod a BTK szerint is szándékos az a tett, aminek vagy kívánod a hatását, vagy akár csak elfogadod azt, hogy másnak mennyit ártasz. Amikor ez kiderült mind a rendőrség, mind a gyurcsányista média számára, akkor el kellett volna dönteni, hogy azonnal elnézést kérnek, és lépnek az összemosás ellen, vagy elfogadják azt, hogy a másiknak ártottak, ártanak. Ez a döntés viszont nem véletlen, nem figyelmetlenség.

Ha az itteni pár dobáló garázdára hivatkozva összetolnák ma az ellenzéket, és szemmagasságban menne sok gumilövedék hátha pár ellenzéki megvakul, akkor bizony a többség számára sok lenne. De az erőszakos demonstrálók és a melletük szándékosan kiállók ellen fellépni szabad.

- Gyurcsany alatt nem volt meg az egyenlo jog, de a FIDESZ alatt megvan. Csak naponta van hir az ellenekzojerol.

A post ennek a politikai iránynak a későbbi kiderüléséről beszél. Például arról, hogy Gyurcsány Ferenc pártja pl. erőszakos bűncselekmények áldozatai esetében a törvény egyenlő védelmét, mint alapvető emberi jogot kidobva diszkriminálna. Gender alapú diszkriminációt tartalmazó kollektív bűnösséget hirdető egyezmény ratifikálását sürgetve. A folyamatosan észlelt változás nem kötődik ahhoz, hogy közben hatalomban van-e az a patkány.

Jelenleg az ilyen jellegű diszkrimináció csökken.

- A FIDESZes media nem tapossa foldbe az ellenzekieket. Ja, szavakban nem. Na de tettekben? Ja, arrol egy szo sincs.

Tettekben a média nem is tudja ezt megtenni. De sehol sem írtam azt, hogy a FIDESZes média mit nem csinál. Azt írtam a másik oldali sajtó ugyanezt csinálja. Innen ebben a kérdésben TE hazudtál.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2017.07.24. 12:32:42

@Hmmm...: A "password reuse" itt is létező jelenség. Ha nincs HTTPS és plaintextben megy át belépéskor, regisztrációkor akkor a jelszó kiszivároghat. A HTTPS megoldása nem lenne túl nehéz :)

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2017.07.24. 12:42:26

@wmiki: Mivel az elszabaduló kölcsönös erőszakról szól a post, amiben a másik oldal korábbi tettei, a hozzá tartozó perspektíva is benne van, ezért úgy gondolom, a témát már maga a post is érinti. És rámutat, ha az egyik oldal életveszélyes fenyegetésekhez, másik magánéleti, üzleti ellehetetlenítéséhez nyúl, akkor egy idő után a cérna elszakad, és a másik oldal is meg fogja ezeket tenni és akkor lesz majd nagy sírás, rívás a baloldalon.

Ugyanakkor fontos, hogy ugyanezek a problémák a baloldal belső cicaharcai során is megjelennek. Kérdés az, hogy az életveszélyes fenyegetések, egymás ellehetetlenítése után mi a következő lépés? A lincselés? Az arra adott tömeges fizikai erőszak jön?

Eddig nem kellene eljutni.

feketeesfeher 2017.07.24. 12:55:59

" ha az egyik oldal életveszélyes fenyegetésekhez, másik magánéleti, üzleti ellehetetlenítéséhez nyúl, akkor egy idő után a cérna elszakad, és a másik oldal is meg fogja ezeket tenni és akkor lesz majd nagy sírás, rívás a baloldalon. "

Izé, ezzel azt szeretnéd mondani, hogy a fidesz eleddig olyan nagyon irtózatosan békés meg barátságos meg mindenfene volt, da majd mindjárt elszakad náluk a cérna?
És ezt komolyan gondolod?

feketeesfeher 2017.07.24. 12:55:59

" ha az egyik oldal életveszélyes fenyegetésekhez, másik magánéleti, üzleti ellehetetlenítéséhez nyúl, akkor egy idő után a cérna elszakad, és a másik oldal is meg fogja ezeket tenni és akkor lesz majd nagy sírás, rívás a baloldalon. "

Izé, ezzel azt szeretnéd mondani, hogy a fidesz eleddig olyan nagyon irtózatosan békés meg barátságos meg mindenfene volt, da majd mindjárt elszakad náluk a cérna?
És ezt komolyan gondolod?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 12:58:59

Javaslok a ballib marháknak egy kísérletet.

Menjenek el egy rendezvényre bárhol, ahol sokan vannak. Legyen színház, sport, vagy politikai, esetleg zenei élmény. Bármi.

Ezután a tömeg közepére állva kezdjen izomból füttyögni kurva hangosan.

Mérjék meg mennyi idő fog eltelni az első pofonig, és számolja hány darab lesz összesen.

Ezután mérje össze a felvétellel a személyes tapasztalatát, és rájön, hogy ilyen megértő és tolráns, közönsége sehol nem lesz soha többet, ha a buli közepén csürhe módra füttyög.

2017.07.24. 13:00:51

@Válasszunk: hazug disznó vagy. A führerednek előre megmontàk (hetekkel előre!!!), hogy a csürhéteket csak arra tudjàk majd eltakarítani, vigye a birkáit máshova. Két héttel előtte az index fórumán két régi törzstag is ezt boncolgatta... szóval kussolhatnál.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:01:46

@feketeesfeher:

Én pl már csak kíváncsiságból is le fogok szaggatni ballib plakátokat, hogy megnézzem valóban egyenlő elbírálás alá esik-e mindenki a ballib provokátorokkal !

A Juhász féle füttyögést egyenlőre még nem fogom kipróbálni, azt a ballib Berkecz Balázs féle egyhalott zombiknak meghagyom egyenlőre.

2017.07.24. 13:02:15

@Ballib cenzúrázók réme 25: mondd te szarházi, gerinctelen féreg, akkor miért nem pofáztál, amikor a fajtársaid kivonultak az szdsz, mszp rendezvényekre füttyögni, dobálni stb.? He?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:02:48

@hullajelölt88:

Hülye vagy.

A rendőrök reggel 6 órától terelték az Astória irányába a Kossuth téri tüntetőket lezárva minden más irányt.
Azért tették ezt, hogy egyként üthessenek mindenkit aki Gyurcsány ellen merészelt szólni, avagy mást gondolt a világról, mint a szoci elkúrók.

Gumilövedéket, kardlapot viperát kaptak a magukat demokratának hazudó elkúróktól a másként gondolkodók.
Az Astóriánál nem volt felszólítás, viszont nem állt meg se metró se busz, se villamos akkor, hogy bárki is elhagyhassa akár 1 órán belül a területet.

Parlamenti képviselőt "Mocskos Fideszes!" felkiáltások közepette rugdostak ájulásig a rendőrök, több bordáját törték.
A ballib hazaárulók másnap a parlamentben gúnyolódtak a karhatalmisták által ájulásig rudosott parlamenti képviselőn.

SOHA TÖBBET MSZP-SZDSZ-GYURCSÁNY-EGYÜTT DIKTATÚRÁT !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:04:36

@hullajelölt88:

Füttyögést és hídlezárást elsősorban azok a Jobbikosok szerveztek, akik ma a ballibbekkel összefogva fikázzák a kormányt.
Pl Simicskáé az Index.

Egyszóval ugyanaz a brancs, mint most.

blah 2017.07.24. 13:09:30

a fideszeseket ki sorolja egyáltalán az emberi fajhoz?

2017.07.24. 13:12:14

Csak sajnálni tudom a külhoni magyarokat, hogy Tusványosból Posványos lett. A politikus kisded játékaikat űzik a külhoniakkal és egy részük még mindig vakon elhiszi, amit ezek a mocskok mesélnek nekik az összetartozásról és nagy magyarságról.
Mi, akik Magyarországon élünk, másodrangú állampolgárokká váltunk hazánkban. Nekünk jogaink alig, viszont kötelességünk annál több van. A külhoni magyaroknak csak jogaik vannak. És elvárják tőlünk, hogy ennek örüljünk. Én nem örülök, hanem inkább utálom ezt a helyzetet. Miért olyanok döntenek az ország sorsáról, akik csak kapnak? Akik arra szavaznak, aki többet ígér nekik? Akik birkává lettek? Valószínűleg közülük is csak azok a gerinctelen fideszhívők szavaznak a fideszre, akik itthon is. Ott is élnek gerinces magyarok, akik tudják maguktól, hogy nem kell beleszólni olyan dologba, amihez nincs közük.
Elgondolkodom azon, hogy lemondjak magyar állampolgárságomról és románt kérjek. Majd ha ez megvan, akkor kisebbségiként folyamodjak magyar állampolgárságért. Ezután élvezhetem a magyar állampolgárság minden előnyét, de semmilyen hátrányát. Ez Posványos üzenete, egy itthoni magyar számára.

feketeesfeher 2017.07.24. 13:15:15

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Én pl már csak kíváncsiságból is le fogok szaggatni ballib plakátokat"

Eddig is szaggatták, és eddig se történt semmi.
Úgyhogy azt csinálasz amit akarsz, érdektelen. Nincs benne semmi újdonság.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:17:52

@roli101:

Tedd meg, hisz midenkinek jobb lenne !
Az országnak, neked és nekünk is.

Nincs szükségünk a ballib hazaárulókra, és agyatlan magyargyűlölő önkéntes férgeikre, akik a KÁP alatt a határontúli honfitársainkat tolvajnak bélyegezték akik ellopják a nyugdíjunkat majd!
Nincs szükségünk rátok !

Egy itthoni MAGYAR számára, ez az üzenet !

Hogy többre becsülöm őket, és magyarságukat, akik évtizedeken keresztül úgy maradtak magyarok, hogy közben éppen a magyarságuk okán verték, ütötték, ölték, és lehetetlenítették el őket Romániában !
Hogy miután magyarok maradtak, egy magadfajta Gyurcsnyista agyhalott nevezze őket férgeknek, és minősítgesse őket, csak mert nem a ballib agyhalott mantrát ismételgetik !

2017.07.24. 13:17:52

Meséljétek már el hány kereplős, fütyülős jobboldali provokátort aláztak meg bármelyik gyurcsány vagy bajnai beszéd alatt. Kösz.

feketeesfeher 2017.07.24. 13:18:39

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"A rendőrök reggel 6 órától terelték......."

Túl sok tévedést, hazugságot tartalmaz a kis szösszeneted.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:22:14

@Sztavrosz7:

Nem voltak jobboldali provokátorok.
A jobboldaliak soha nem álltak be a baloldali ünneplő tömeg közepébe füttyögni.

Már csak azért is lehetetlenség lett volna ez a tett, mert nem volt olyan, hogy baloldali ünneplő "TÖMEG", csak néhány kivezényelt marha.

Ezért volt, hogy akkor a rendőrök verték a tüntetőket, füttyögőket megfélemlítve őket, ma pedig a füttyös csürhét védik.

Mert akkor is és most is kevesen vagytok, és voltatok.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 13:24:54

@feketeesfeher:
A hajnal szó jelentését ismered ?

hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n#Kossuth_t.C3.A9r
...
Október 23-án HAJNALBAN a rendőrség kiürítette a budapesti Kossuth teret a napközben zajló, állami ünnepségre érkezők ... biztonságára hivatkozva.[
...
2010-ben a Legfelsőbb Bíróság (LB) megállapította, hogy jogellenes volt a tér kiürítése.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 13:28:33

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem kussolnom kellene, rettegve, hogy esetleg baj érhet? Miféle élet lenne ez? Eleve mi az élet célja: az igazság védelme vagy a vegetálás?

Aki közírásra adja a fejét, az mindig tudja, sokaknak nem fog tetszeni, amit ír. De miért gond ez? Az embernek miért kellene tetszenie mindenkinek?

Fenyegetést meg annyit kaptam már, hogy nem is számolom. Sorosék külön csoportot működtetnek a hozzám hasonló civilek elleni harcra.

Perelni meg milyen alapon?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 13:30:59

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha valaki elmegy egy ellentétes gyűlésre, az mindig provokáció. Ha ellentüntetést szervez valaki, azzal semmi gond, de azt meg nem így szokás csinálni.

Olyan ez, mintha elmennék egy focimeccsre, beülnék x csapat szurkolói kozé, majd elkezdeném sorolni, hogy szerintem miért hülye x csapat.

arckönyv 2017.07.24. 13:33:40

@Ballib cenzúrázók réme 25: de most tényleg, te itt kinek hazudozol ilyeneket?

arckönyv 2017.07.24. 13:35:00

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: remélem most már belátod, hogy a rendőrök 2006-ban jogoson lőtték/verték szét a birkákat.

flamer 2017.07.24. 13:47:47

Akkor a poszt röviden: gyurcsányahibás.

Ennyi.

Senkinek semmi felelőssége sincs, főleg nem annak, aki megtámad egy nőt, mindenért csak és kizárólag Gyurcsány a hibás.

Lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.

Rot 2017.07.24. 13:48:41

Zavaros és béna írás. Söjtör, tojás,...

igazi hős 2017.07.24. 13:58:46

Mi itt a probléma? 2006-ban az ellenzéki csőcselék rohamozott, gyújtogatott, szarta össze a Kossuth teret, most itt az ideje, hogy a kormánypárti finom úriemberek (lásd: Bayer, Bencsik) csinálják ugyanezt. Logikus, nem?

Thunder_th 2017.07.24. 13:59:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Mondtam agyhalott, hogy ha hozzám szólsz azt e/2-ben tedd. Amúgy ugye nem baj, ha nem etetek egy ilyen közismert trollt mint te. Szerintem neked is jogod van parasztnak lenni, csak te vissza is élsz vele.

MZ/x 2017.07.24. 14:01:19

A jövőben ez nem így fog látszani! Az árkot mélyebbre ásták az elmúlt 7 évben. De Mohácsnál is hiába volt szekértábor!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 14:03:39

@arckönyv:

Volt jogos és jogtalan része.

Jogos: a garázdák megállítása céljából az erőszak.

Jogtalan: törvényes tüntetők verése.

A gond az, hogy az előbbi esetben a rendőrök csak néztek maguk elé, míg az utóbbiban keményen felléptek. Lásd: semmit se tettek a tv-székháéz megvédése érdekében, de verték a hazainduló tüntetőket az Asztóriánál.

Nyilvánvalóan politikai utasítást teljesített a rendőrség.

2017.07.24. 14:04:21

@Ballib cenzúrázók réme 25: És csak azért nem megyek sehova, hogy neked és a hozzád hasonló agyhalottak ne legyen jobb. Nevetek rajtad, mert agyalágyult fidesztroll vagy.
Ha megtenném, akkor ugyanolyan lennék, mint bármelyik más külhoni magyar. Akiket te is többre tartasz, mint más magyarokat, akik itthon küzdenek az életükért. Olyan lennék, akinek mélyen be kellene nyalnod neked és vezérednek, hogy szavazzak rátok, miközben a markomat tartanám, hogy még-még jogokat és pénzt, mert egyébként magasról teszek rátok. A nagy nemzeti jobboldal csak kihasználja a hiszékeny határon túliakat, aprópénzért veszik meg a szavazatukat, miközben magasról tesztek ti rájuk. Csak és kizárólag azért adott a vezéretek nekik állampolgárságot és levélben szavazási lehetőséget, hogy őrá szavazzanak. Semmi másért. Látja ezt mindenki, akinek esze van.

2017.07.24. 14:12:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem voltak kereplős libajnaizós libahurcolászó provokátorok akik akasztófakötéllel trollkodtak? Biztos csak álmodtam a híradások eme riportjait...

rigolya2 2017.07.24. 14:28:43

@midnight coder: S most akkor az orbániai finanszírozásról (pl. reklámok, hitelek) és a fidesznyik médiafelületek arányairól is lehetne egy imát elmondani... netán programozhatna egy infografikát.

MTV1-5, Duna1-2, TV2 és romániai leányai, minden megyei napilap, ingyenes újságok állnak a fidesznyikek oldalán... ami eszembe jut!

Jah! Az állami pályázatok túlárazásának mértékét is össze lehetne hasonlítani 2010 előtt és után...

Eugene Victor Tooms 2017.07.24. 14:29:33

Soha nem lesz béke, amíg csak egyetlen fehér ember is él a Földön.

röf 2017.07.24. 14:30:25

Pontosan borítékolható volt, hogy előbb-utóbb valakinek leküldik a sípot a gégéjén.
Szegény ártatlan hölgy (begyógyszerezett ostoba liba) balszerencséjére pont ő lett a pilot-projekt, ő lett az első, akit pofán vertek. Persze ne tagadjuk, már aktuális volt.....
A blogíró félelme, miszerint ezennel elhagyta a szellem a palackot, valószínűleg helytálló.
Juhász Kender Gender Peter ezt is elintézte....

rigolya2 2017.07.24. 14:32:02

@Ballib cenzúrázók réme 25: Manapság a tek azonosítható emberekkel megy elfogni a célpontokat, ugye?!

arckönyv 2017.07.24. 14:33:13

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: várjál, vedd elő most is a fideszes logikádat: a fideszesek mszp országban pont arra voltak jók mint az ellendrukkerek tusványoson. ez a magyar demokrácia, aki nyer mindent visz, a vesztes meg kussolhat.

Attilajukkaja 2017.07.24. 14:44:57

"a hasonló erőszak, az ezzel való megfélemlítés, nyomásgyakorlás előtt nyitja meg a terepet. Éppen így volt borzasztóan veszélyes a Momentum vállalhatatlan akciója az Origo kapcsán."
Az Origóhoz besétáló Momentumos gyerek nem volt sem agresszív, se megfélemlítő, se veszélyes. Egyszerűen és nagyon udvariasan bement Kovács Andráshoz és megkérdezte tőle, miért ír róluk (illetve egyik munkatársukról és családjáról) hazug, lejárató dolgokat.
24.hu/belfold/2017/05/18/itt-a-momentum-videoja-az-origos-latogatasrol/

Amit az Origo művel az sokkal gyalázatosabb és veszélyesebb, mint az ellenük fellépő "támadás" volt.

mocser48 2017.07.24. 14:46:21

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:

Az már igaz, hogy Posványososon minimum egy soros ösztöndíjas megjelent! És beszélt! Még ha mondanivalója nem is nagyon volt.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 14:58:52

@Sztavrosz7:

Az akasztófaköteles parádat éppen Gyrcsány maga leplezte le, Debreczeni könyvében:

hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.24. 15:01:38

@Attilajukkaja:

Jajj de édes.

Igazán kíváncsi lennék mit szólnál ha Rogán menne be a Sajó vagy Sixx féle hírhamisítókhoz ezt megkérdezni, mit szólnál.

Attilajukkaja 2017.07.24. 15:04:57

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"mit szólnál."
Menjen! :o))) Úgysem merne, nincs annyi vér a pucuskájában.

Kovacs Benedek 2017.07.24. 15:12:53

Sajnos a magyar politikai eletet athatja az agresszivitas, mar eleg regota. Nem segitett embben az, hogy Gyurcsany nem mondott le es nem segit Orban Viktor arrogans politikaja, pleadul az, hogy egy nepszavast sem lehet normalisan vegig vinni az orszagban. Szerencsere Gyurcsanynak mar csak keves elvakult hive van, Orban Viktorert sajnos meg mindig sokan, tettlegessegig is elmennek.
Olyan miniszterelnok kell, aki megfeleloen tud erdeket ervenyesiteni, "viszket a tenyerem" es "csakazert sem mondok le" nelkul. Remelem, hogy 2018 utan teret kap majd egy Gyurcsany es Orban mentes, kevesse aggressziv politika. Elitelem a futyulest, az Origo "szekhaz tamadast" es elitelem a hajrangatast es elitelem a tenyer viszketesere torteno felbujtast is. Ezekre nincs szuksegem. Gyurcsanyt lemondattak hivei, a baloldal nagy resze mar szeretcsere nem all mogotte. Mar csak a jobb oldalon kellene ugyanezt elernunk es engedni, hogy kibontakozzanak normalis alternativak.

Attilajukkaja 2017.07.24. 15:16:56

@Kovacs Benedek:
Igazat adok neked, csak azt nem értem, konkrétan miben reménykedsz, amikor azt mondod, "Remelem, hogy 2018 utan teret kap majd egy Gyurcsany es Orban mentes, kevesse aggressziv politika."

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 15:21:31

@arckönyv:

Nem volt MSZP-ország, ahogy most sincs Fidesz-ország. Azaz párhuzamod erőtlen csúsztatás.

Akkor lenne igazad, ha valaki oda ment volna egy szoci gyűlésre rendet bontani.

Cinkes 2017.07.24. 15:21:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: az index "hamis" híreiben is ezerszer több a valóság mint az origo bármely cikkében. rogánról meg nem éppen kell hírt hamisítani, max. a negatív felhang nem tetszik a hozzád hasonló szolgalelkű nyomiknak.

arckönyv 2017.07.24. 15:24:00

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: te most azt akarod hazudni, hogy nem volt ilyen? ennyi év után is még mindig egy szánalmasan ostoba birka vagy...

Attilajukkaja 2017.07.24. 15:33:08

@Kovacs Benedek:
Még valami. Annyiban nem ítélem el Fekete-Győr "támadását" az Origo ellen, mert ott nem volt semmiféle szabálytalankodás, agresszió vagy hasonló. Ha a hajánál fogva ráncigálja le a padlóra Kovács Andrást, megrugdossa vagy eltöri a laptopját, az természetesen nekem sem tetszett volna. Viszont ha az Origo megengedheti magának, hogy pocskondiázzon embereket és annak családját, akkor engedtessék meg az is, hogy a sértett fél megkérdezze, milyen alapon művel ilyesmit.

arckönyv 2017.07.24. 15:48:30

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: mondjuk abban hazudtál, hogy fideszes nem zavart meg más rendezvényeket. a baj az, hogy fingod sincs mibe verem bele az orrod.

Attilajukkaja 2017.07.24. 16:10:10

A kormány nyíltan támogatja nem csak a negatív, lejárató kampányokat, hanem az erőszakot is.
comment.blog.hu/2017/07/24/a_noveres_elfogadasanak_romantikaja_a_magyar_partsajtoban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2017_07_24&utm_campaign=index

Nem véletlenül félnek annyira, hogy egyszer csak visszanyal a fagyi, és számítanak a másik oldal egyre erőszakosabb fellépésére.

Proud Mary 2017.07.24. 16:21:00

@Attilajukkaja: kár, h minden igaz volt amit leírt az origo, el is ismerték az atv-n

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.24. 16:22:28

@arckönyv:

Olyan is volt, hogy egy ballib megzavarta egy konkurrens ballib szervezet gyűlését, mire alaposan elverték. Szóval ez még rokon irányú pártok között is megesik. Lásd: index.hu/belfold/2014/07/12/megvertek_a_kretakoros_gulyas_martont_a_dk-tuntetesen/

arckönyv 2017.07.24. 16:30:48

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: és? nekem nem szívügyem egyik oldal sem, a birka fajtád orrát verem bele a hazugságaiba.

Attilajukkaja 2017.07.24. 16:33:34

@Proud Mary:
Igazak az Origo EGYES állításai.

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
"Szóval ez még rokon irányú pártok között is megesik."
Igaz. Az is undorító.
Erről előtted én is belinkeltem már Sixx legutóbbi posztját. Lásd 16:10:10.-nél.

Proud Mary 2017.07.24. 16:53:50

@Attilajukkaja: hazudtak fegyőrék, pukkancskodtak, majd lebuktak a hazugságukkal. ez a lényeg. te meg ennek tapsikolsz.

Attilajukkaja 2017.07.24. 18:11:37

@Proud Mary:
"hazudtak fegyőrék, pukkancskodtak, majd lebuktak a hazugságukkal. ez a lényeg. te meg ennek tapsikolsz."
Kik azok a fegyőrék?
süti beállítások módosítása