... mert választani kell

A nemi erőszakok több mint 98%-ával "nem foglalkozunk"

2016/01/10. - írta: Válasszunk

- Kölnről nem írsz? - Kaptam meg a kérdést

- Nem. Tudod aznap sok más helyen történt hasonló. Azokról sem írunk. Akkor ennek sincs több hírértéke. És amit a témáról kellett rég megírtam.

- Most már nem csak Köln a téma, hanem egy csomó más város is, így sem írsz róla? - Jött a kérdés kicsit később.

- Jelentem a helyzet változatlan...

- De ugye kiderült, hogy mégiscsak a migránsok a felelősek...

- Tényleg? No erről írni fogok. Egy cáfolatot.

A nemi erőszakok több, mint 98%-a senkit sem érdekel, csak ez nem egészen úgy történik, hogy azt a harcos feministák elképzelik, állítják. Ez nem feltétlenül férfi vs nő kérdés. Az egyenjogúságnak ugyanis az is következménye, hogy nemi erőszakot nő is követhet el férfi ellen. Meg férfi férfi ellen, nő nő ellen. És aki bármilyen kérdést feltesz, hogy "nő mégis hogyan", arra lehetne nagyon sok választ adni, kezdve a szexuális cselekmények sokféleségéről, az kényszerítési módok sokféleségéről, arról, hogy a férfi is lehet úgy beleegyezésre képtelen állapotban, hogy közben a szexre képes... De van egy sokkal fontosabb szempont: Nem az számít, hogy ki szexel, hanem az, hogy ki alkalmaz kényszert, ki használja ki a másik állapotát. 

És az akarat meghajlítására alkalmas kényszer bizony csak a közösség nyomása is lehet, az a fenyegetés is elég,hogy "lúzer leszel, körön kívül kerülsz, ha nem vagy szexuálisan aktív" és ezt a közösség egy része akarva-akaratlanul érezteti. Ha minden ilyenben résztvevő fiút és lányt lecsuknának, nem sok szabad ember maradna. A feministákkal szemben úgy gondolom, ha egy nő a testéből, szexualitásából akar megélni, ez legyen az ő szuverén döntési joga... De amikor a gazdasági kényszer viszi rá, bizony az is az akarat meghajlítására alkalmas kényszer és nem szabad akaratból való szex jönne utána. Csak senki sem fog azon panaszkodni, hogy a magas rezsivel, stb. őt szexbe kényszerítették, megerőszakolták.

Akkor van együttérzés, akkor van hangos felháborodás, sokakon nyomás, ha úgy érezzük: Hasonló a szeretteink ellen is megtörténhet. Ha tudunk azonosulni az áldozattal, mert ismerjük és mert nem az elkövető panaszait fogadjuk be. És ezért azonosulunk vele. Nem sok feminista szervezetet láttam, hogy a "no-go" zónák határán tüntettek volna, mondván az ott élő nőknek is joga van a rendőri védelemhez és ahhoz, hogy ne kelljen félniük a nemi erőszakhoz. Mert az ott lévő nők olyan bevándorlók, akikkel az adott aktivisták nem tudtak vagy nem akartak azonosulni. 

Tudom: Jön a "bulizó miniszoknyás diáklány" esete, hogy azt is a sok szemét pasi hibáztatja... És a "nem tehetsz róla, tehetsz ellene" szöveget pedig képesek vagyunk totális marhaságnak nevezni az esetek egy jelentős részében. Csakhogy az okunk arra, hogy ezt mondjuk nem elsősorban a kihívó viselkedés, hanem egy bizonyos egyenjogúság. Beleegyezésre, döntésre képtelen emberrel szemben szexuális kapcsolatot kezdeményezni ugyanis bűncselekmény.

Ő nem tud nemet mondani, mert befolyásolt állapotban van. Nem tud akkor sem megállni, ha neki nem kellene aki így viselkedik, de akkor sem tud megállni, ha te mondasz nemet. Ha ebben az állapotban lévő emberrel szemben bármit is kezdeményezel, függetlenül az ő nemétől és a te nemedtől az bűncselekmény. És bárki szenved a végén, akár te magad is, mert ebben a helyzetben nem tud leállni a nem hatására sem, közvetett tettesként te elkövető vagy. Ő viszont nem beszámítható emberként, lehet, hogy nem követett el semmit. Ellenben biztos, hogy áldozat, mert a beleegyezésre képtelen állapotot kihasználják.

A tömeg nyomása, a sok szempontból szokatlan helyzet (alkohol), megerősítési torzítás, stb. mindegyik szempont csökkenti a beleegyezésre való képességet. A beleegyezésre, megállásra, nem mondására való képességet. A nemi erőszak döntően nem a szexről szól. A hatalomról, ahol a szex éppen csak eszköz. Eszköz, mert tulajdonképpen a teljes dominanciát mutatja meg, és azt, hogy a másiknál semmilyen irányítás nincs. Ez történik a börtönben a "csicskám vagy köcsögöm" játéknál is... De éppen ez történik akkor, amikor egy férfi használja ki egy nő beleegyezésre képtelen állapotát, vagy egy femcsi egy férfiét.

És igen: Ez utóbbi kapcsán a motiváció is egyszerű. Megmutatja, hogy nőként ő is megteheti, mert őt sérti, ha azt mondják ilyet nem szabad, pedig "van amikor lányt itatnak" a beleegyezéshez. Ő be akarja bizonyítani, hogy ő is lehet erőszaktevő aki ebből hatalmat nyer, ő is pont olyan rossz bűnöző... mint az a lányokat leitatva, beginázva ágyba cipelő bunkó akit a férfitársadalom többsége elítél. És bizony ez a femcsi a történetben akkor is a bűnöző szerepét fogja játszani és nem az áldozatét, ha amikor már a másik semmit sem irányít nemet mond, hogy másnap áldozatként kürtölhesse tele a sajtót. Mert ő bizony a hatalom gyakorlására a másik önrendelkezését megsértve használja a szexet és próbálja tönkre tenni az általa nem kedvelt ember életét.

A mérce tehát egységes. Nemtől, kortól, nemi identitástól független, és az ilyen mértékű gonoszságot, erőszakot ítéli el. És ez a fajta gonoszság, ez a fajta erőszak az ami nem valószínű, hogy Ahmed, Juszef, Muhammed, vagy a legtöbb bevándorló érdeme, bűne. Nekik azt mondták nem kell változtatni az eddig tanult dolgokon, a tömeg nyomása, a falkaszellem ami lebontja a gátlásokat, a megerősítési torzítás, az ital, a szokatlan ingerek, stb. pedig őket is pont olyan kiszolgáltatott sodródó emberré tették, mint azt a nőt akiről letépték a szoknyát. 

Az, hogy ezt kimondjuk nem azt jelenti, hogy ami történt ne lenne bűn, ne lennének bűnösök, vagy ne lehetne ezeket a bűnösöket megtalálni, és ne kellene őket elítélni. Pusztán azt jelenti, hogy ezek a bűnösök nem azok akikre rá tudsz mutatni, hogy ott voltak, ők voltak, nem ők azok akikhez elvezet a DNS. Mert ebben a történetben alapvetően két olyan csoport is van, aki nyert azon, hogy mások emberi méltóságát, szexuális önrendelkezéshez való jogát szándékosan és tudatosan veszélyeztette. 

A nyilvánvaló bűnösök között nem szabad elfeledkezni azokról a korábbi bevándorlókról, akik pontosan tudták, ha az újakat is elhívják "bulizni", kiviszik szervezetten, a politika ígéreteit szajkózva bajkeverésre biztatják őket, akkor a tömegben senki sem fog foglalkozni az ő lopásaikkal, rablásaikkal, és hülyére keresik magukat. Hogy közben hány nőnek, és mit kell elszenvednie? Szerintük azok a nők könnyűvérűek, bűnösök voltak, megérdemelték, de különben is pénz beszél. De ugye ehhez sokszor csak a politikát kellett visszhangozni, megfelelő embert elhívni és várni a borítékolható hatást, aminek megelőzése a választott vezetőink, és velük együttműködésben a rendőrség feladata.

Ő eldöntötte, hogy politikai vagy más érdekből befogadó politikát akar játszani. Még akkor is, ha tudta, ezzel bizony számos országban tapasztalt korábbi tapasztalatok alapján mivel kell számolni. No go zónákkal, és tömeges nemi erőszakkal. De ő nem kérdezte meg a szavazókat, hanem erősnek látszva, arrogánsak kiállt, rájuk kényszerítve az akaratát... Együtt megcsináljuk. Én döntök, te meg elviseled a nemi erőszakot... szép kis együttműködés az ilyen kedves Angela Merkel...

A nemi erőszak, a szerencsétlen állat módjára működő, életében talán először részeg beszámíthatatlan Juszeffel, Ahmeddel együtt csak eszköz és fegyver. Valakinek a rabláshoz volt jó. Van aki a politikájában azzal akart erősnek látszani, hogy befogadja őket, még sok ártatlan ember jogainak eltiprása, sok nemi erőszak árán is. Nem számoltak vele, hogy nem a szegény negyedben, bevándorlók lesznek az áldozatok, hogy nem elhallgatható ügy lesz, hanem tisztes ünneplő német polgárokon csattan az ostor... De ez csak számítási hiba. A Bűn attól még bűn marad. 

A migráns? Az csak eszköz volt. Egy tehetetlen, sodródó valami, játékszer sokak kezében. Akik hatalmat, pénzt, befolyást, politikai sikert, erő látszatát keltve mások emberi méltósághoz, szexuális önrendelkezéshez való jogát dobták el érdekből és arroganciából. 

A gond az, hogy pont ugyanaz az SJW kultúra az aki sír a nemi erőszakok tömegeinek elhallgatása után, aki egyúttal rasszizmust, xenofóbiát, stb. kiállt akkor, ha a probléma lehetőségéről is beszélünk és maga is mindent megtesz azért, hogy a politikai korrektség nevében ne is beszéljünk a no go zónákról, az ott lévő tömeges nemi erőszakról. A hasonló SJW oldalra beállt szélsőséges feminizmus, "liberalizmus" már rég köp az eredeti eszméire, de mint politikai szélsősége előbb-utóbb erőszakhoz vezető konfrontációhoz vezet. Ellenben mindig meg lehet SJW szemmel másban (és egymásban) is találni az ellenséget, így az egymást és önmagát irtó szélsőség és a normalitás harcából várhatóan a normalitás fog kikerülni.

De úgy gondolom, hogy a hasonló szélsőségek által okozott károk miatti visszarendeződés könnyen a ló túloldalára való áteséshez vezethet... Az pedig sok a hasonló harcos szélsőségek által támogatott, preferált csoportnak fájhat nagyon. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr188256758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jogfosztottak 2016.01.11. 08:21:01

Pontosan, erről már mi is írtunk hasonló vélekedéssel.
süti beállítások módosítása