... mert választani kell

Nem menekült a müncheni ámokfutó

2016/07/23. - írta: Válasszunk

Német-iráni kettős állampolgár. Hogy milyen családból származik, hány generáció választja el a bevándorló ősétől talán sosem fogjuk megtudni. Sokan azt mondják, hogy "Allahu akbar"-t is kiabált, más pedig a német voltát hangsúlyozó kijelentéseket mondott. És a piros hátizsák mellett nem lennék meglepve, ha a nagy szakáll is meglenne, hogy még a télapós személyleírás is valamennyire stimmeljen. Mert akár ez mind belefér egy emberbe. Az pedig, hogy nem menekült volt, nem jelent sok vigaszt: Ugyanis ez a hosszabb ideje zajló integráció kudarcáról állít ki egy bizonyítványt.

Nizza kapcsán is hallom: A vallási, világnézeti okokat sokan kisebbítik azzal, hogy egy őrült iszlám hitűeket is ölt. Kérem szépen: A vallásháború egyik dimenziója pont az iszlám két nagyobb ága közötti konfliktus. Ennek ne lenne vallási vonzata? A Korán-t bárki elolvashatja, átböngészheti. Nem lesz tőle kisebb vagy nagyobb ember, még csak szakállasabb sem. Csak éppen egy érdekes új perspektívát kap. 

A Korán és a kapcsolódó művek szerint szerint az Iszlám tökéletes vallás, tökéletes törvényekkel. Aki ebben hisz, az nem fog olyasmibe hinni, mint a női egyenjogúság, vagy hogy a különböző vallások egyenrangúak. Aki pedig úgy gondolja, hogy az akkori törvények ma már nem helyén valók, az már nem hisz a leírt Iszlám tökéletességégében. Őket könnyű hitehagyónak tekinteni, még akkor is, ha magukat iszlám hitűnek vallják. 

A kereszténységben a hasonló reformer elképzelések könnyen kapták meg az eretnekség jelzőjét, és nem igazán érzem azt, hogy az eretnekek üldözésének ne lett volna vallási vonzata. A mérsékelt hívőt a fanatikus rosszabb esetben hitehagyónak látja, jobb esetben viszont a mérsékelt nézetekben nem hisz, hiszen a Korán azt is elmondja, mikor kell más népek, más emberek felé barátságot színlelni. Az "őket is figyelő nagy testvérnek" szóló színlelés gyanúja pedig minden mérsékelt tanítást érdekes perspektívába helyez. 

Ezek a konfliktusok jelen vannak az európai nagyvárosok számos olyan negyedében ahol a "radikalizálódó" fiatalok szocializálódtak. És ebben a konfliktusban bizony a gettóban a megélhetésért küzdő magát iszlám hitűnek és németnek valló szélsőséges igencsak haragszik, ha az "ő integrációjára" szükséges forrásokat az iszlám számára ellenségként megjelenő ágát képviselő, sok szempontból hitehagyó menekültek segélyezésére fordítják, míg őt elfelejtik. Őt elfelejtik azok, akik a hite szerint igazából alsóbbrendűek. 

Amikor egy tízemeletes épület, egyetlen lépcsőházán belül is található a fentiek mentén 2-3 frontvonal, gyűlölködés, és az itt lévő konfliktusok visszahatnak a gazdaságra, oktatásra, emberi jogok helyzetére, és az állam nem nagyon tud ezzel mit kezdeni, akkor az integráció kudarcáról beszélünk. Vajon a mostani menekültek befogadása kapcsán mit üzen az, hogy a korábbi generációkban befogadott bevándorolók ide jutottak, ezeket a konfliktusokat nem sikerült feloldani?

Egy menekült, ha öl, akkor ott el lehet mondani, hogy az Integráció működne, de nem volt elég idő rá. Ha egy már papíron beilleszkedett emberből lett tömeggyilkos ilyen konfliktusok mentén felgyűlt harag miatt? Hogy neki éppen nem az a baja, hogy a németek hitetlenek, és nem "szent háború" részeként öl? Miért, az talán jobb, hogy a baja az, hogy az "ellentétes irányzat követőit is beengedik" és ezért osztoznia kell a forráson? Véleményem szerint a hasonló feszültségek miatti tömeggyilkosságok között nincs ilyen szempontok mentén minőségi különbség. Címkéket lehet rájuk aggatni, de teljesen felesleges.

Ölni és ámokfutásba kezdeni viszont egyaránt képes az is, aki ebben a konfliktusban a muszlim fél, a helyi muszlim közösség által elnyomott, de a társadalomba be nem fogadott közel-keleti keresztény, és a hitehagyott / hitetlen is. Ezekben a konfliktusokban benne vannak, a harag a kilátástalanság gyűlik, gyűlik, és ölni fog. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy de nem minden emberből lesz gyilkos, és nem jó előre elítélni senkit. A gond csak az, hogy nem konkrét emberekről beszélünk. Hanem arról, hogy lesznek akiket a körülmények nem tesznek bűnözővé, gyilkossá, de nem mindenki tudja elkerülni ezt a sorsot.

És az Európai gettók esetében is akadnak bandák, más bűnözői csoportok. És megvan az ottani mindennapi erőszak, ami nem feltétlenül jut el a hírekbe. Ami minden nap sokszor megtörténő bűncselekmények sorát jelenti, amiknek annyira nincs hírértéke, hogy a média akkor sem foglalkozna velük, ha eljutna a médiához az információ, de a helyiek felismerve, hogy nem kapnak segítséget már a rendőrséget is ritkán értesítik.

Sokan azt mondják, ez egy szegényebb magyar falura is igaz lehetne, de ez ott hatványozottan igaz. Az integráció hiánya, a felhalmozódó feszültségek mindenhol ölnek. És ebből a szempontból München, Norvégia, Magyarország (itteni romagyilkosságok) nem sokban térnek el attól amit az USAban tapasztalunk. Lehet iráni-német férfi akinek a szegénységből, a konfliktusokból van elege, vagy afroamerikai rendőr, akinek abból van elege, hogy a "fegyvertelen, fekete fiatalok" elszaladva hány társát csalták csapdába, hogy a banda többi tagja lelője őket. 

Amikor a bűncselekmények áldozatait sokszor a politikai korrektségre, a menekültek helyzetére és sok más kapcsolódó dologra hivatkozva cserben hagyják, nem számíthatnak az állam segítségére, a törvényre, a "kollektív önvédelemre" akkor egy idő után a törvényt ignorálva maguk kezdik meg a saját kis harcukat a vélt vagy valós veszélyek ellen. Ekkor pedig sokszor éppen úgy az általánosítás fog győzni, mint akkor amikor a bűnözőből lett általánosítva "szegény nyomorult menekült". 

43 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr938908784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvegy 2016.07.23. 20:53:05

"Nem menekült a müncheni ámokfutó"

Na igen. Nem menekült csak az apja-anyja migráns.
A beilleszkedésről meg annyit, hogy érdekes módon a másodgenerációs migráns elkezdett lövöldözni. Persze nem iszlamista terrorista csak normál elmebeteg, azaz beilleszkedett, echte német.

Ha van egy kis eszük a német hatóságoknak, amit kétlek hogy mernek használni, akkor alaposan ki kéne vizsgálni a családját. Ahol egy rohadt alma van a kosár tetején, ott mi lehet a felszín alatt?

Afrika steht an der Elbe 2016.07.23. 21:14:03

Nem menekült volt, valóban. Bevándorló volt a lelkem.

Voyager10 2016.07.23. 21:26:14

És akkor most mi van? Ezek az emberek már itt vannak. Mi is itt vagyunk. A konfliktus is kirobbant.
Soha az európai történelemben még nem történt hasonló sem! Ja, de!

bkkzol 2016.07.23. 22:12:24

" német volt" Ali....Ha-ha-ha nagyon jó! Ha sikerülne az elsőket vissza dobni a "szép kis hazájukba" megelőzhető lenne a másod, harmad generációs integrációs probléma.

-JzK- 2016.07.23. 22:22:28

Nem csak az a bevándorló, aki most jött, hanem az is, aki itt született, ha etnikailag-kulturálisan idegen. Márpedig az arab, a néger, a cigány, a paki, meg minden füstös etnikailag idegen, és nem való ide. Pont.

egysmás 2016.07.23. 22:29:34

@-JzK-: jaja! Akinek ázsiai a vallása, az húzzon el Európából!

kuki123 2016.07.23. 23:07:27

Ha ez nem integrálódott ,a 70-80--90-es években idejötteknek már 2. generációs kölykeik...
Akkor mit várunk az agysebész írástudatlanoktól? Emlékeztek még mikor a merci igazgatója kijelentette hogy ilyen munkavállalókra (ingyen rabszolgákra) van szüksége? Csak azt felejtette el hogy még szarni se tudnak az angol WC-be, és életükben nem dolgoztak még 1 percet se.

merkelisztán

A nonplusz extra, hogy a francia kamionos támadáskor, nem merték lehozni a cenzúrázott német sajtóban, hogy több német halott is van. Majd 4-5 nap után hozták le, nem túl nagy dobra verve.
A molesztálásoknál röhejes 1-2 felfüggesztettet szórtak, közben meg teherbe estek a nők.
elképesztően durva cenzúra megy a németeknél.
A baltást pl itthon egisztrálták, meg is szökött, mert a kis lelkecskémet, nem szabad zárt táborban őrizni...(volt 2015-ben)
Meg várták a németek/osztrákok. olyannyira, hogy ott már semmit nem regisztráltak, szóval valójában azt se tudták a németek, hogy németben van.
és még van másik 1 millió ilyen.
A kamionos is jól integrálódott marokkói volt.

Bohózat ami az EU-ban folyik.
Totál diktatúra és elmebaj.

Pedig azért a gondok már elég hétköznapiak, nem véletlen elszórt esetek.
Már rég túl vagyunk a fotelhuszár náci fasisztázás kategórián.
Csak ami a hírekbe kerül Tucatnyi robbantás gyilkolászás. és akkor még a no go zónák, a napi molesztálások, és utcai problémák még fel sem merültek.

és ezek még mindig betelepítésről hadobálnak. Hajók mennek értük a földközi tengeren....pedig nem is szírek!
Ennek a kontinensnek vége van.
Anglia szó szerint el menekült. és jól tette. Látta hogy ezekkel (francia holland német stb) nem lehet zöld ágra vergődni.
Olyan utópisztikus ideál világban élnek, hogy az valami szociál sci fi regényben is ütős lenne.
(ha valaki olvasott Harry pottert, vagy legalább látta az éhezők viadalát hát sok párhuzamot lehet találni....súlyos elhibázott politikai és vezetői döntések, alkalmatlanság, diktatúra, egyéni hatalmi célok stb.)

Teljes agyrém. És ezek az EU vezetői. Teljesen fityet hánynak a súlyos problémákra és képtelenek felmérni hogy pont ők okozták a problémát, és híján vannak a józan ítélőképességnek. oylan alapvető szociális alaplépcsőket hagynak ki...mintha a kötelező szociális emberi fejlődés könyvben elolvastak volna 1-2 oldalt, majd utána a 250-edikra lapoztak volna. összeált a politikusokban a kép és kijelentik: fog ez menni mindenkinek gyertek csak....hát beszarás.

Persze azért látszik, hogy utoljára voltak abban a pozícióban. Merkel Hollande támogatottsága a béka segge alatt.
Osztrákoknál új választás megint. és a régi bagázs már kb sehol nincs.

Fel lehet készülni hogy kb minden héten most már jön a következő gyilkolászás.
Rájöttek, hogy nem kell robbantani, pár fegyverrel, vagy éppen kamionnal is lehet durva dolgot csinálni.

Zsuzsi25 2016.07.23. 23:13:25

Nekunk NEM szabad elkovetnunk ugyanazt a hibat amit elkovetett Franciaorszag, Nemetorszag.....
Angela Megkattant-at pedig birosag ele kell allitani, mert az o lelken szarad sok ertekes, europai emberek halala...

Zsuzsi25 2016.07.23. 23:19:12

@kuki123: Igazabol a hatarokon kellene megallitani oket. Fegyverrel! Par doglott illegalis hataratlepo sokat lenditene a dolgon. Kivancsi leszek, ki lo eloszor..... - Ausztria keritest epit..? MH. nekik senki nem szol? Ok nem rasszistafaszistanacigyuloletfelelemkeltok? Vicces...

kuki123 2016.07.23. 23:25:09

Jah és junkert lehagytam:
spiler.blog.hu/2016/07/22/ekkora_adocsalo_meg_soha_nem_vezette_az_uniot

Azt gondolnád, hogy az Eu vezetői , ha nem is a legtökélestebb vezetők, de megteszi.... és mindről kiderül, hogy a legalja kategória ZS kategóriás szarházik

vagy az IMF vezér: Christine Lagarde korrupciója...

Hogy csak a legnagyobbakat

ehhez képest az amerikai kanadai dolgok a semmi kategória
És erősen megfontolandó, hogy az ember kontinest váltson.

Egy szó mint száz...a szociál liberál embereknek valami genetikai elváltozásuk, agyi problémájuk lehet, mert ezek maguktól ilyen hülyék...egészen elképesztő.
És látod mit nyilatkoznak (nem csak vezető politikusok) és látszik rajtuk hogy szentül meg vannak győződve olyan baromságokról és ideál képekről...ami a legminimálisabb logikának is ellentmond.
És a legnagyobbb az egészben az, hogy ész érvekkel pillanatok alatt padlóra lehet küldeni őket...és erre a válasz: náci

abba belegondolt már valaki, hogy az 1.VH a németek miatt tört ki valójában
a 2.VH is....
És ez migráns robbantgatás is a németek miatt tört ki.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 00:52:17

@kuki123:
Hát az első nem kizárólag az ő saruk, de valóban elrettentő, hogy 100 éven belül harmadszor készül magát kivégezni Európa és a németek mindhárom esetben főszereplők.

Nekem ma már az a véleményem, hogy nagyon súlyos hiba volt 1990-ben megengedni Németország egyesítését. Igaza volt Teachernek és Mitterandnak. Viaskodjanak a németek a saját démonaikkal, Európát pedig hagyják ki a hülyeségeikből. Meg kellett volna nekik tiltani, hogy egy új birodalmat hozzanak létre, amivel ismét destabilizálják az egész kontinenst.

Megint van egy félőrült, valóságtól elszakadt, lázálmokban tévelygő vezetőjük és senki nem meri megállítani, sőt, tapsolnak neki. Az ember esze megáll. Itt tartunk megint.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2016.07.24. 01:01:32

Terrortamadas terrortamadast kovet, de megis, most oktoberig kell hallgatnunk, a libsik vinnyogasat, hogy nem szabad korlatozni arabok honfoglalasat.
Meg hogy az Orban kiakar lepni az EU-bol.

Valojaban persze orulok, hogy a libsik csapdaba kerultek, es mostmar kenytelenek a vegletekig eroltetni az arab bevandorlast, akkor is, ha a valosag mindennap rajuk cafol. Jo fog jonni ez a 2018-as valasztaskor, folleg ha addig lesz meg par terrorcselekmeny.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 01:11:09

@kuki123:
"Persze azért látszik, hogy utoljára voltak abban a pozícióban. Merkel Hollande támogatottsága a béka segge alatt."

Merkel simán megnyeri a választást jövőre. Hacsak nem az IS a levegőbe repíti addig fél Berlint, de látható, hogy a németeket békén hagyják, a franciákra utaznak egyelőre.

Ha kell, koalícióra lép a zöldekkel és a szocikkal egyszerre, de úgy vélem, 2017-ben is ő lesz a kancellár.

Jövő tavasszal lejár Gauck mandátuma, 77 éves és nem vállal újabb fordulót. Merkel térden állva könyörgött neki, de nem vállalja. A fricceknél a parlament választja az elnököt, azaz lényegében a kancellár dönt.

Nagyon úgy néz ki, hogy egy iráni siita arc lesz Merkel jelöltje, aki professzor valamelyik egyetemen, a nevét nem tudom, ki lehet guglizni, hogy benyaljon a zöldeknek, akikre szüksége lesz a Bundestag választáson, mert a szocik most tényleg gyengék. Esetleg nem véletlenül hadovázott orrba-szájba a német sajtó az elmúlt napokban a müncheni merénylő kilétéről. Nagy blama most egy iráni siita tömeggyilkos.

Tehát akár azzal is megbarátkozhatunk, hogy Németországnak muzulmán elnöke lesz. Szép kilátások.

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 01:21:12

@kuki123:
Szerintem abban lehet bízni, hogy Ausztriában győz Hofer és ezzel bukik a kamarillapuccsal hivatalba került kormány, tavasszal pedig Franciaországban Le Pen nyer. Így Németország harapófogóba kerül és el lehet szigetelni külpolitikailag: keletről a V4-ek, délről Ausztria, nyugatról Franciaország.

Németországban a közeljövőben szerintem nincs remény komoly változásra.

bloglegelő 2016.07.24. 01:41:14

@Voyager10:

ha te békésen sétálsz az utcán, és valaki a kését beléd döfi - pusztán csak azért, mert megteheti

ez neked "konfliktus, ami kirobbant" mi ?

te hülye fasz

Voyager10 2016.07.24. 02:14:45

@bloglegelő: Te hogy hívod ezt? Barátkozásnak? Te hülye fasz!

Tökönrúgott Feleségek 2016.07.24. 02:36:25

@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx: Én "libsi" vagyok (a te szóhasználatod szerint), de a határon mindenkit megkeresztelni és zsíroskenyér hagymával az ellátmány! Kiváncsi lennék, mennyire tolonganának ott.

E.Katolnai 2016.07.24. 05:16:39

„A Korán-t bárki elolvashatja, átböngészheti.” A liberális banda pont ezt nem hajlandó, miként az egyik díszpéldánya írta: ő ateista, neki elég annyit tudni, h a mohamedanizmusban nincs pápa.
Ilyen hozzáállással aztán lehet védeni, seggüket nyalni és a gonosz nácikat meg az 'iszlamofóbokat' szidni, gyalázni.
Sajna nem lehet követelni a mohamedánok reformálását pl. koránban olvasható gyalázatos részek törlését, a gyűlöletet szító, gyilkosságra hergelő (kardversek), szemetet, mert akkor a mohamedánok követelhetnék a zsidó 'szent' könyvekben (tora, talmud) található hasonló gusztustalanságok törlését.
A kereszténység úgy ahogy megszelídült, de ettől függetlenül ki kellene mondani az ábrahám-vallások negatív, gonosz ideológiái elvetését, sarokba szorítását …

E.Katolnai 2016.07.24. 05:26:25

@-JzK-: egyetértünk, igy kell fogalmazni és nem nyálasan büfögni össze-vissza, mint a mohamedán védő libsik!

midnight coder 2016.07.24. 07:20:34

@egysmás: Leszarom hogy honnan van a vallása. Az a kérdés, hogy összeegyeztethető-e a mai világi európai civilizációval, ahol a vallás magánügy és együtt él keresztény, zsidó, buddhista, ateista vagy lerombolja a több ezer éves emlékműveket, és addig ölnek amíg az egész világon el nem terjesztik a saját vallásukat. Ez utóbbi csapat az, aki a fenének sem kell.

midnight coder 2016.07.24. 07:26:06

@Voyager10: Ilyen valóban nem történt. Vallásháborúk persze voltak, de nem egymástól évszázadokra lévő civilizációk csaptak össze.

röf 2016.07.24. 08:29:52

Jaaa.... nem menekült volt?
Akkor hajrá!

Komodoi 2016.07.24. 08:40:07

A Würzburgnál vonaton baltával hadonászó ámokfutó az kétséget kizáróan menekült volt, kár a gőzért ballibsik.

ebella 2016.07.24. 09:10:29

Csak sima muzulmán, nem menekült. Akkor talán ők se kellenek ide.

Boost Boosted 2016.07.24. 09:35:55

Szarhazi buta paraszt vagy kedves cikkiro meg az osszes gyulolkodo hozzaszolo is de az a ti bajotok:))))

Boost Boosted 2016.07.24. 09:40:09

9@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx: pusztulj el ott ahol vagy te szarhazi undorito tudatlan rasszista proszto:)))) hanyinger vagy te is meg a osszes hozzadhasonlo meg szerencse hogy nem vagytok tobben 10 millional osszesen buta agymosott parasztok dolgoztok habi szazezeret kozben meg syopjatok orban faszat gratulalok remelem izlik:))))

Krumpli Bogart 2016.07.24. 10:00:18

A liberálisok nem veszik figyelembe azokat a kulturális különbségeket, amelyek frusztrálják a muszlimokat a mi társadalmunkban.
A muszlim csak a jólétet látja, amikor de vágyik. Azt nem tudja, hogy a német azért él jólétben, mert SOKAT és FOLYAMATOSAN dolgozik. ( Nem pedig traccsolva, üldögélve seftel.) A német munka után is robotként tevékenykedve alkalmazkodik a társadalmi elvárásokhoz (mos, vasal, takarít, rendet tart, nem szemetel, stb.)
A német fiatal tanul, alkalmazkodik a folyamatos elvárásokhoz, "teljesít" az iskolában (amitől egyébként ő is megzakkan), apja-anyja hajt a munkahelyén és nem foglalkozik vele., de sok pénzt kap.
A muszlim fiatal anyja nem dolgozik, viszont több testvére van, a lánytestvérei otthon ülnek a befőttesüvegben szalicilban). ezért nekik nem jut annyi pénz, mint a német fiatalnak.
A muszlim fiatal sosem fog úgy csajozni, mint a német, mert (muszlim lányra rá se nézhet) a német lány nem áll szóba vele, de ha igen, akkor seperc alatt otthagyja egy másik pasiért, amiit a muszlim nem szokott meg.
Sosem fog úgy bulizni, mint a német, mert nem vedelheti a sört, ha vedeli, nem jó muszlim.....

Ezért érzik itt rosszul magukat.

ebella 2016.07.24. 10:09:12

@Boost Boosted: Főleg az a hányinger, ahogy te az un. européer nyilatkozol emberekről. Bezzeg az arab aki megbassza a tízéves öcsédet a fürdőben, az rendes ember, arra rossz szavad nincs.

Komodoi 2016.07.24. 10:20:19

A nyugatos modernitásnak a nyugatos modernitás által wilkommenskultúrral behívott mohamedán tömegek fognak véget vetni.

Krumpli Bogart 2016.07.24. 10:32:08

Nem lehet kettős életet élni, mert beteggé teszi a lelket. Nem lehet öltözködési, étkezési, társadalmi érintkezési, stb. tilalmakkal, szabályokkal kizárni magunkat egy szabad társadalomból, majd panaszkodni, hogy kiközösítenek minket.
Ha szembejön velem az utcán egy ember (hacsak nem valami vallási hivatásrend tagja) nem tudom megállapítani, hogy ateista-e, katolikus-e, református-e, vagy netán evangéliikus, unitárius, stb. Nem is érdekel. Gőzöm sincs, hogy az ismerőseim 99%-a milyen vallású, mert nincs jelentősége.
Én magam megkeresztelt pogány vagyok.
Miért kell azt nekem tudnom két kilométerről, ellenszélben, hogy valaki muszlim?
Egy zsidó pasival élek békében, szeretetben már tíz éve, aki eljár a jó kis zsidó közösségébe. De azon kívül, hogy évente egyszer kimosom a kipáját, semmilyen módon nem jön szembe a vallása.

bloglegelő 2016.07.24. 11:03:58

@Voyager10: "konfliktusok" ellentétes érdekű felek között robbannak ki

és akkor olvasd vissza, amit írtam először, te hülyegyerek

dadddd 2016.07.24. 11:27:37

Párizs külvárosát sem az első generáció gyújtotta fel annak idején.

Komodoi 2016.07.24. 11:48:21

Az európai keresztény kultúra fennmaradásához a megoldás két intézkedés:

1. A liberálisokat internálni kell.
2. A mohamedánokat deportálni kell oda ahonnan jöttek.

A két intézkedés közül bármelyik elmaradása az európai keresztény kultúra megsemmisüléséhez vezet.

Krumpli Bogart 2016.07.24. 13:22:10

Mindössze 18 éves, de már RÉGEN(?) foglalkoztatja a tömeggyilkolászás.
Diagnosztizáltan "depressziós".
De se anyu, se apu, se a dilidoki nem vesz észre semmit."Valakik" által visszaélesített színházi pisztollyal hentel és mészárol.
Saját magát lövi le, mert a rendőrök nem találtál el(????) Remélem, a képviselőnő most elégedett volt a rendőrség munkájával.
Ha nem lenne ennyi halott, egy új Csupasz pisztolyt lehetne forgatni belőle.

egysmás 2016.07.24. 14:41:09

@midnight coder: Tehát, aki nem liberális, az húzzon a gecibe.

egysmás 2016.07.24. 14:46:20

@Komodoi: nyehehe!

Aztán az európai keresztények újrakezdik azt, amit 1555-ben abbahagytak.

egysmás 2016.07.24. 14:51:27

@Krumpli Bogart: Úgy csinálsz, mintha a muszlim, a vallási fanatikus szinonimája lenne.
Mintha ignorálnád azt a tényt, hogy a terroristák nem voltak jó muszlimok: ittak, füveztek, buliztak, számítógépes játékokat játdszottak.
Az ő muszlimságuk nagyon messze volt a Korán által elvárt muszlimságtól.

Voyager10 2016.07.24. 15:43:35

@bloglegelő: Nem olvasom te faszkalap! Nem én kezdtem a gecizést, de én fejezem be. Bekaphatod faszfej!

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 16:07:31

@ebella:
Hagyd már. Együtt basszák a szabarbbal a kissrácot.

Komodoi 2016.07.25. 12:21:16

A ballibsik nagy nehezen összekaparnak egy olyan gyilkosságot, amikor nem mostani menekült a gyilkos hanem régebbi, erre rögtön történik egy újabb gyilkosság, amikor mostani menekült a gyilkos.
Nehéz a ballibsik élete.

Komodoi 2016.07.25. 12:24:18

@egysmás:

Amikor nem Bakócz Tamás lett a pápa, akkor siklott ki a keresztény Európa, mert egy kikeresztelkedett zsidó bankár Medici lett a pápa, aki rögtön elkezdte multinacionális vállalatként működtetni az egyházat, búcsúcédulákat bocsájtott ki, a hátsó kezével üzletelt a mohamedán török birodalommal, akikkel szemben harcoltatta keresztény országok seregeit.

egysmás 2016.07.25. 18:27:52

@Komodoi: te nem érzed visszásnak, hogy nem csak a pápánál akarsz pápább lenni, de még a pápaválaszzó bíborosoknál is?
süti beállítások módosítása