... mert választani kell

Az LMP akaratlanul is elismerte az ÁSZ által megállapított törvénysértést

2018/01/09. - írta: Válasszunk

Piaci ár alatt bérelnek irodákat, mondja ki az ÁSZ, változatlan áron bérelik az irodát válaszoltja rá az LMP. Tudják mit mond rá bárki aki az országban él? Az a pár év ami az előző vizsgálat óta eltelt, és ami alatt a pártok nem fizetnek többet, az az időszak, amikor 4 dolog biztos történt:

  • Az AirBnB térnyerése a lakások, lakásirodák piaci bérleti díját megemelte.
  • A lakásirodákból kiszoruló, és a gazdasági növekedés mellett növekvő cégek más irodák kapcsán is megjelentek keresletként, ott is emelkedni kellett a bérleti díjak reálértékének.
  • Az eltelt idő alatt is dolgozott némi infláció.
  • Ami egykor piaci ár volt, vagy ahhoz képest elfogadható mértékben tért el, az most piaci ár alatt van, és olyan törvényi változások miatt, amikhez volt idő alkalmazkodni tiltott támogatás. 

A vizsgálat kötelező, a törvény ami szerint a piaci ár alatt igénybe vett szolgáltatások tiltott támogatást jelentnek egyértelmű. Az, hogy a kormánypártokat nem most vizsgálják a Horn kormány érdeme. A bukrolt, a politika kétes manipulációjára alkalmas, ezért korrupció gyanúját felvető támadások ellen lépni helyes lépés, még akkor is, ha sok szerződés rendszeres áttekintése a pártoknak többlet nehézség és a piaci ár kényszerű megfizetése többletköltség. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4813555997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása