... mert választani kell

5 percben a kampányígéretekről... (Képek)

2014/02/28. - írta: Válasszunk


Tudják mindig is érdekelt milyen egy igazi 5 perces post. Indexen is megfordult már egy 4K! körüli ígéret. Az eredeti képet itt találjátok rögtön balra. A képről kinek mi jut eszébe. Van akinek más hasonló ígéretet tett politikusok. Van akinek viszont akár a "kitakart meztelenség" fogalma. Ami már volt itt, így nem kívánom megismételni az akkori érvelést. A lényeg az, hogy olykor nem csak a képeket lehet a fantáziánk segítségével kiegészíteni. Hanem pl. a híreket is. És el tudjuk dönteni akarjuk-e látni az összképet, vagy mit gondolunk arról, milyen lesz. Persze sokminden a tapasztalatainkon múlik, és azon hogyan tudjuk ezt bemutatni. A 444! persze felvetette a "pufikabátban eldobott táblát", és egy régi SZDSZes reklámot. De engedjétek meg, hogy én két képpel válaszoljak a felvetésre. Két képpel, ami sokat elmond a politikáról. 

Két képpel ami kapcsán még feliratot sem raktam rájuk. A renderelés is eltartott a tervezett 5 percig. De a lényeg, hogy ott is lesz tábla. Meg tábla nélküli változat. Nomeg csaj is. Meg... De jöjjön az első kép.

eldobom_a_tablat.png

Ugye tudjuk... Ha lejjebb görgetsz, eldobja a táblát. Tudom... A kép pocsék, meg minden. De ugye egy 5 perces postnál nem lehet 10et a jó kép összerakásával tölteni. Írni még csak-csak. Attól ugyanis nem lesz lassabb a render, így azt úgyis ki kell várni. És közben a DAZ Studió is végzett a számolással. Kész van a kép. Eldobta a táblát.

eldobtam_a_tablat.png

Mivan, nem láttál még csőtopot? Srácok... Az eredeti képen is sokminden lehet a tábla alatt.

Tanulság? Nem mindig a vágyainkkal kell kiegészíteni a kampányígéreteket.

Az 1 millió új munkahely sem az "1 millióval több igazi munkahelyet" jelenti amit sokan gondolnak. Hanem lehet az is, hogy 1 millió embernek lesz új munkahelye. A jelenlegi zsíros állás helyett mondjuk az új munkahely adott: Utcát seperni közmunkásként.

A zsíros állás is sokminden lehet a vágóhídtól a lángososig. 

Update: Az említett SZDSZ reklám politikusa pedig levetkőzött... Csak nem nyilvánosan, nem kamera előtt... Hanem pl. otthon zuhanyzás előtt. Ennyit a kampányígéretekről. 

Update 2: Azóta az érintett politikus elkezdett ám az ügyben magyarázkodni, mellébeszélni. A gond az, hogy körbenéztem az Indexen, a blog.hu-s blogokon, stb. és azt látom, hogy azért viszonylag sok helyen foglalkoztak velük. Itt is volt 4K! post. Ők viszont hiába értesültek erről, hiába volt bármi kritika nem reagáltak. Mellesleg nem sok valós támogatottság nélküli törtető törpe kapott akkora publicitást mint ők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr375837507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása