... mert választani kell

Egyetlen rövid kérdés Pelenka-gate ügyben

2018/08/22. - írta: Válasszunk

Ismerjük, hogy igazmondó Gyurcsány király lapja exkluzív fotókat kapott Orbán Ráhelről. S ezeket az Index valamiért nem úgy kommentálta, ahogy a Nyugati Fény. Nem voltak benne biztosak, hogy mi van a zacskóból, sőt arról sem, hogy pontosan mi történik a zacskóval. Lerakják, felveszik, stb. Ami biztos, hogy a képeken se közel, se távol nem látunk szemetest. Vajon miért nem sikerült a környezetről egyetlen olyan felvételt sem készíteni, amin a kuka is látszik? Csak mert a parkolót máshol is ellepő szemét, amit javarészt csak a szél visz el, nekem azt súgja, más sem látott ott szemetest. Ha pedig a szemetes létéről, helyéről nem mondtak igazat, akkor vajon mi más nem stimmel még? 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valasszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr914195735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2018.08.23. 08:07:26

Van némi igazad, de!
Valószínűen eldobta a szemetet, hiszen elindult a semmibe kuka sehol, majd üres kézzel vissza. Ha nem így történt, cáfolnia kéne. Nem volt kuka? Vigye tovább a szarát! Ősi libsi szokás arra hivatkozni hogy azért tettem ezt vagy azt mert....... Nem szemetelünk, pláne ha Orbán az apánk és az ellenzék ilyen seggarcokból áll!
süti beállítások módosítása